
ایندکس شدن در گوگل چیست؟
ایندکس شدن در گوگل چیست؟
ایندکس شدن در گوگل چیست | ایندکس شدن سایت گوگل فرایند خزیدن ، تشخیص تغییرات و محتوای جدید در سایت توسط ربات های گوگل و در آخر نمایش این موارد در نتایج گوگل است.
برای سایتهایی که دائماً محتوای خود را به روز می کنند و دائماً مطالب جدید را منتشر می کنند ، فهرست بندی سریع یک عامل مؤثر در افزایش ترافیک ورودی سایت و جذب بیشتر کاربران است. این امر به ویژه برای سایتهای خبری اهمیت دارد.
چه مدت طول می کشد تا Google محتوای ایندکس کند؟ این یکی از متداول ترین سؤالی است که از ما پرسیده می شود. اگر مقاله جدیدی منتشر کنم ، چقدر طول می کشد تا این مقاله توسط Google فهرست بندی شود؟ در این مقاله ، ما می خواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که چقدر طول می کشد تا ایندکس شده توسط گوگل ایندکس شود.
ایندکس شدن در گوگل و زمان آن
قبل از این که بخواهیم بگوییم که زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل چقدر است ابتدا اجازه دهید که اصلا بگوییم ایندکس شدن در گوگل چیست؟
مفهوم ایندکس شدن گوگل یعنی این که گوگل از یک صفحه از سایت شما بازدید کند و اطلاعات آن صفحه را در پایگاه های داده خود ذخیره سازی کند. زمانی که این اتفاق بیفتد، گوگل میتواند اگر کاربری در جستجوی اطلاعاتی بود که در مقاله شما راجع به آن صحبت شده است، سایت شما را به او پیشنهاد کند.
قبل از ایندکس شدن در گوگل عملا مقاله شما در نظر گوگل وجود ندارد و بنابراین نمی تواند آن را به جستجو کنندگان پیشنهاد کند. این موضوع اهمیت ایندکس شدن در گوگل و ایندکس شدن سریع در گوگل را نمایش میدهد. هر چقدر ایندکس مطالب در گوگل سریع تر اتفاق بیفتد، شما شانس بیش تری خواهید داشت که در صفحه نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوید.
در تصویر زیر این فرآیند به صورت ساده با شکل نمایش داده شده است:

تفاوت بین ایندکس شدن سایت و ایندکس شدن صفحه
باید بین مفهوم ایندکس شدن در گوگل و ایندکس مطالب در گوگل تفاوت قائل شد. بر اساس تفاوت بین دو این مفهوم، زمان ایندکس سایت در گوگل و زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل نیز با هم تفاوت خواهند داشت.
اصطلاح ایندکس شدن در گوگل در حالت کلی به معنای ایندکس شدن سایت شما در گوگل است. به این مفهوم که گوگل از وجود سایت شما آگاه باشد. این موضوع برای سایت هایی که به تازگی شروع به کار میکنند، بسیار مهم است.
تا قبل از ایندکس شدن در گوگل، عملا سایت شما از لحاظ گوگل وجود ندارد. بنابراین گوگل اصلا برنامه ای برای سر زدن به سایت شما و آگاهی از مقالات و صفحات جدید نخواهد داشت. برای حل این مشکل میتوانید خودتان سایت تان را در گوگل ثبت کنید. با این کار شما رسما وجود سایت تان را به گوگل معرفی میکنید.
ابزاری که از طریق آن میتوانید سایت خود را در گوگل ثبت کنید، گوگل وبمستر تولز نام دارد .

گوگل وبمستر ابزاری عالی برای اندازه گیری سئو سایت تان و بررسی ترافیک ورودی سایت تان از گوگل است.
همین امروز با صرف ۱۰ دقیقه زمان، گوگل وبمستر را روی سایت تان راهاندازی کنید.
در مقابل، ایندکس نشدن مطالب در گوگل به این معناست که گوگل از وجود سایت شما خبر دارد ولی هنوز سرکشی مجدد انجام نشده است. گوگل به صورت مرتب از سایت هایی که می شناسد، بازدید میکند. هدف این بازدید این است که مطالب، تصاویر و صفحات جدیدی که در این سایت ها اضافه شده است را شناسایی کند.
بنابراین زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل به این معناست که از زمانی که شما یک صفحه جدید را در سایت تان منتشر میکنید تا زمانی که گوگل در بازدید بعدی خود، آن را شناسایی و ذخیره میکند، چقدر طول میکشد.

زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل چقدر است؟
حالا که در مورد مفهوم ایندکس شدن در گوگل و تفاوت بین ایندکس شدن سایت و ایندکس شدن مطالب در گوگل صحبت کردیم، میخواهیم به این سوال اساسی پاسخ دهیم که زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل چقدر است؟
این زمان بسیار متغیر است و برای سایت های مختلف، زمان های متفاوتی مورد نیاز است. به طور معمول بین ۴ روز تا ۶ ماه طول میکشد تا صفحه جدیدی که در سایت تان اضافه کردهاید، در گوگل ایندکس شود. (البته به طور معمول! سایت های با ترافیک خیلی بالا به صورت مرتب توسط گوگل مانیتور میشوند. زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل برای این سایت ها چیزی در حد دقیقه است).
عوامل زیادی بر زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل تاثیر میگذارند. از جمله قدرت دامنه سایت. اصطلاح domain authority یا قدرت دامنه سایت، نشان دهنده میزان کیفیت سایت شما در برابر سایر وب سایت هاست.
این پارامتر وابسته به عوامل زیادی است. از جمله
- تعداد لینک هایی که از سایت های دیگر وارد سایت شما میشوند
- قدرت دامنه هر کدام از این لینک ها
- ترافیک فعلی سایت شما و میزان بازدید سایت تان
- کیفیت محتوا و مطالب سایت تان
هر چقدر قدرت دامنه شما بالاتر باشد، گوگل در زمان هایی سریع تر به سایت شما سر میزند. بنابراین زمان ایندکس شدن مطالب در گوگل برای سایت شما کاهش پیدا میکند. مطالب شما سریع تر ایندکس میشوند و سریع تر در نتایج جستجوی گوگل ظاهر میشوید.