
سایت همکاری در فروش
سیستم همکاری در فروش سایت چیست؟
سیستم همکاری در فروش سایت | از سری آموزش های بازاریابی به آموزش سیستم همکاری در فروش سایت می پردازیم.
سیستم همکاری فروش یک سیستم کسب و کار نوآوری آنلاین است که تا همین اواخر به طور جدی در شبکه فارسی دیده نشده است.
تعاریف زیادی برای همکاری در زمینه فروش یا بازاریابی وابسته وجود دارد ،
اما ما با یک تعریف دقیق و علمی و همچنین تعریف ساده و کاربردی یک سیستم همکاری فروش کافی خواهیم بود. با توجه به تعریف دقیق همکاری در فروش ، که دارای نامهای دیگری مانند بازاریابی واسطه ای یا بازاریابی روابط نیز می باشد ، تفسیر می شود که در یک فرایند فروش که معمولاً در اینترنت انجام می شود ،
شما (بازاریاب) با یادگیری و آموزش ایجاد درآمد از طریق سیستم همکاری در فروش شما می توانید کمیسیون هایی از فروش محصولات دیگران (به عنوان مثال ، وب سایت های مخصوص جعبه) بدون داشتن یک محصول یا خدمات دریافت کنید.
بازاریابی وابسته ، که برخی افراد از تلفظ انگلیسی Affiliate Marketing استفاده می کنند ، تعریف ساده تری دارد که ما بر اساس سیستم بازاریابی وابسته به جعبه خاص برای شما توضیح خواهیم داد.
در سیستم بازاریابی فروشگاه های وابسته به بیست فروشگاه ، هرکسی می تواند با عضویت در آن و کمک به فروش کالا ، برای هر کاربر کمیسیون دریافت کند.
این روش یکی از مهمترین راههای کسب درآمد از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی مانند کانال های تلگرام و اینستاگرام است.

پرداخت پورسانت سایت همکاری در فروش
سیستم همکاری در فروش سایت | نکته اول: شما میتوانید پس از طی یک بازه زمانی مشخص حق پورسانت خود را دریافت کنید.
به این بازه زمانی اصطلاحاً دوره پورسانت گفته میشود، که این مدت زمان ممکن است برای بعضی شرکت ها دو هفته باشد، برای بعضی یک ماه، و برای بعضی دیگر ۶۰ روز.
مبلغ پورسانت ممکن است به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد.
به عنوان مثال افزوده شدن پاداش به خاطر عملکرد خوب در فروش.
همچنین برخی شرکت ها برای بازاریابان محصولاتی که سخت فروش میروند یک حقوق ثابت در نظر میگیرند، تا بتوانند در زمانی که موفق به فروش نشدهاند حداقل درآمدی برای گذران زندگی داشته باشند.

سیستم همکاری در فروش چگونه کار می کند؟
سیستم همکاری در فروش سایت | نکته دوم: معمولا سیستم همکاری در فروش در هر وب سایت یا کسب و کاری به صورت برنامه نویسی شده ایجاد می شود. وب سایتی که قصد دارد سیستم همکاری در فروش خود را راه اندازی کند باید از طریق برنامه نویسی این کار را انجام دهد.
سیستم همکاری در فروش به چند صورت قابل اجرا است. یکی از متداول ترین آنها لینک همکاری در فروش است که در اکثر وب سایت ها مشاهده کرده اید.
در این روش لینکی مخصوص هر فردی که تمایل دارد در فروش محصولات و خدمات سایت همکاری داشته باشد در نظر گرفته شده است.

از طریق لینک منحصر به فرد، اگر هر بازدیدکننده ای که وارد سایت می شود یک تراکنش مالی را انجام دهد که ممکن است خرید محصولی باشد یا عضویت در همایشی باشد یا اینکه خدماتی را سفارش دهد قابل پیگیری خواهد بود و به ازای آن پورسانت تعیین شده به حساب بازاریاب مورد نظر واریز می شود.
این سیستم به صورت برنامه نویسی شده و بسیار دقیق می باشد و تمام بازدید های ارجایی از لینک منحصر به فرد قابل پیگیری است.
حتی در بعضی از سیستم های همکاری در فروش این امکان وجود دارد که مثلا بازدیدکننده ای از یک لینک بازاریابی وارد سایتی شده است و در آن لحظه فقط عضو سایت شده و یک ماه بعد به سایت بازگشته و خرید خود را انجام داده است.
در این صورت پورسانت این مورد هم برای فرد بازاریاب لحاظ می شود.
مورد بعدی هم استفاده از کد معرف است.
شاید کد معرف را بیشتر در سیستم های زیر مجموعه گیری دیده باشید.
ولی در سیستم همکاری در فروش هم قابل استفاده است ولی زیاد کاربردی نیست و اصلا پیشنهاد نمی شود از کد معرف استفاده شود.
همچنین برنامه نویسی چنین سیستمی هم برای همکاری در فروش ساده تر می باشد.
مدل بعدی کمی متفاوت تر است و نیازی به برنامه همکاری در فروش خاصی ندارد.
در این روش طبق مذاکره هایی که بین دو کسب و کار صورت می گیرد همکاری در فروش انجام می شود که در ادامه مثالی از آن میزنم تا بهتر متوجه شوید.
