
برترین افزونه افزایش سرعت وردپرس
برترین افزونه افزایش سرعت وردپرس
سرعت وردپرس ؟
سرعت بارگذاری سایت را اندازه بگیرید
ما در مورد سرعت بارگذاری بین ۲ تا ۵ ثانیه صحبت کردیم ، اما چگونه می توان سرعت بارگیری سایت را دانست؟
خوب ، وب سایت های مختلفی در این زمینه وجود دارد و Google PageSpeed Insights و GTmetrix برخی از بهترین وب سایت ها برای برآورد سرعت بارگذاری چندین سایت هستند. خبرهای خوبی در پیش رو دارم
با توجه به ابزار آنلاین GTmetrix ، می خواهم به این نکته اشاره کنم که بعد از وارد کردن آدرس سایت خود و انجام تجزیه و تحلیل توسط GTmetrix ، با مجموعه ای از تجزیه و تحلیل های دقیق روبرو خواهید شد که بسیاری از آنها ممکن است برای شما گیج کننده باشد. خوب ، Mizfa برای کمک به شما اینجا است. با یک سری فیلم آموزشی و ۵۰ مقاله منحصر به فرد به استاد GTMetrix تبدیل شوید. برای افزایش سرعت سایت با استفاده از ابزار gtmetrix برای لذت بردن بر روی آموزش کلیک کنید.
نکته دیگر این است که سایت Google PageSpeed Insights با IP اینترنت ایران باز نمی شود و باید با یک آی پی خارجی وارد شوید. در آدرس تصحیح خطای سرعت صفحه ، Mizfa فاکتورهای Google را برای شما دوستان به طور کامل مرور کرده و به شما آموزش داده است ، و می توانید برای افزایش آگاهی آنها از آنها پیروی کنید.
درباره حافظه نهان وردپرس بیشتر بدانید
یکی از وظایف افزونه های بهینه سازی و سرعت وردپرس حافظه پنهان پیشرفته است. اما چقدر با مفهوم حافظه نهان آشنا هستید؟
حافظه پنهان همان حافظه پنهان یا پنهان است ، اما معنای حافظه پنهان چیست؟ این حافظه پنهان دارای اطلاعات و داده هایی است که قرار است در آینده نزدیک مورد استفاده قرار گیرد.
خیلی از افرادی که از وردپرس استفاده میکنند با مشکل سرعت وردپرس مواجه شدهاند و از این بابت گلهمند هستند.
در بازار طراحی سایت هم این مشکل به گونهای شدید خود را نشان میدهد. زمانی که میخواهید برای شرکتی کار طراحی سایت را انجام دهید، از شما میپرسند که آیا سایت را بر بستر وردپرس پیادهسازی میکنید؟

آیا واقعاً مشکل سرعت وردپرس یک مشکل لاینحل و بدون راه حل است؟
در ابتدا باید به شما بگوییم که وردپرس به تنهایی مشکل سرعت ندارد. این سیستم مدیریت محتوا سالهای زیادی است که در حال توسعه و گسترش بوده است و تمامی اصول مهندسی نرمافزار و برنامهنویسی روی آن رعایت شدهاند. از جمله مسائل سرعت و مشکل سرعت وردپرس نیز تا حد زیادی حل شدهاند.
شاید بتوان گفت که مشکل سرعت وردپرس به خاطر خود وردپرس نیست. افزونهها و قالبهای زیادی که برای تکمیل امکانات سایت روی وردپرس نصب میشوند، باعث کندی سرعت سایت شده و زمان بارگزاری سایت را بسیار افزایش میدهند.
بین سرعت سایت و میزان سودآوری کسب و کار شما و یا شرکتی که قرار است طراحی وب سایتش را به شما بسپارد، رابطهی نزدیکی وجود دارد. به صورت ساده میتوان گفت که سرعت پایینتر سایت وردپرس برابر است با فروش کمتر.
هر چقدر سرعت سایت شما کمتر باشد و زمان لودشدن آن بیشتر باشد، مشتری بالقوه تمایل کمتری به ماندن در سایت و خرید از آن خواهد داشت. کاربر شما به زودی خسته شده و حوصلهاش سر میرود و حتی ممکن است که شرکت دارای سایت، به عنوان یک شرکت بی کیفیت در ذهن مشتری شکل داده شود که این مساله باعث کاهش میزان خرید، کاهش درآمد و در نتیجه کاهش سود کسب و کار میشود.
بهترین راه حل مشکل سرعت وردپرس چیست؟
قبل از فکر کردن به پیدا کردن یک راه حل برای افزایش سرعت وردپرس ، ابتدا باید سرعت سایت تان را اندازه گیری کنید. تست سرعت سایت به شما کمک میکند که دقیقا بفهمید چه مقدار مشکل دارید.
راه اصولی و اساسیای که بتوانید مشکل سرعت وردپرس را حل کنید این است که یک برنامه نویس ماهر را پیدا کرده و از او بخواهید که بخشها و کدهای سایت شما را بررسی کند و مشکلات مربوط به سرعت سایت وردپرس را برای شما حل کند.
فرآیند افزایش سرعت وردپرس یک فرآیند حرفهای بوده و نیاز به دانش تخصصی برنامه نویسی دارد. بنابراین اگر میخواهید که به صورت اصولی و اساسی مشکل سرعت سایت خود را حل کنید، نیاز است که به یک برنامه نویس دسترسی داشته باشید.
وب سایتهایی هستند که این خدمت را به صورت خدمت تخصصی خود ارائه میکنند و شما از آنها نیز میتوانید استفاده کنید. برای مثال سایت زیر در این حوزه فعالیت میکند.

- در بخش اول مفهوم و تئوری را معرفی کرده و به شما نشان میدهیم که موضوع مطرح شده چگونه روی سرعت سایت وردپرس تأثیر میگذارد.
- در بخش دوم آموزش، روی سایت خودمان فرآیند را پیادهسازی میکنیم و قدم به قدم مراحل را اجرا میکنیم.
- در بخش سوم به شما آموزش میدهیم که چطور از صحت کار انجام شده در بخش قبل مطمئن شوید و چطور میتوانید بفهمید که آیا کار مرحلهی قبل را به درستی انجام دادهاید و یا خیر.
افزایش سرعت بارگذاری سایت وردپرس با استفاده از افزونه wp rocket
ما دوست داریم در اینجا قبل از این که مراحل نصب و فعالسازی افزونه را به شما بگویم، ابتدا مفاهیم مربوط به آن را و این که چرا این افزونه باعث افزایش سرعت میشود را با شما مطرح کنم.
فهم دقیق مکانیزم زیرین مربوطه باعث میشود که شما دید مناسبتری نسبت به ماجرا پیدا کنید و درک بهتری کسب کنید. قطعاً اگر مفاهیم را درک کنید میتوانید آنها را برای سایر وبسایت ها و سیستمهای دیگر نیز به کار برید.
بارگزاری تصاویر تنها در زمان مشاهده توسط کاربر (lazy loading)
تصویر زیر را ببیند. این تصویر از سایت msn که متعلق به شرکت ماکروسافت میباشد، گرفته شده است.
سایت msn یک سایت خبری میباشد که اطلاعات زیادی را در صفحهی اصلی خود در اختیار کاربر قرار میدهد.
هر یک از سطرها در شکل بالا مربوط به یک موضوع خاص میباشد. برای مثال سطر دوم مربوط به Entertainment یا سرگرمی میباشد.
همانطور که در شکل میبینید در هر سطر ۸ تصویر قرار داده شده است و در سایت MSN حدود ۱۰ سطر وجود دارد. بنابراین در صفحهی اصلی در حدود ۸۰ تصویر داریم.
و اما نکتهی جالب:
همانطور که در شکل بالا مشاهده میکنید هیچیک از این تصاویر در لحظهی اول بارگزاری نشدهاند و نمایش داده نمیشوند. در حقیقت در جایگاه تصاویر یک پسزمینه قرار داده شدهاست.
زمانی که کاربر صفحه را اسکرول میکند و به بخشهای پایینتر صفحه میآید تصاویر به مرور بارگزاری میشوند. در حقیقت در سایت MSN به جای این که در هنگام بارگزاری صفحهی اصلی ۸۰ تصویر از سایت بارگزاری شود، فقط دو سطر اول بارگزاری میشوند و در زمانی که کاربر صفحه را اسکرول کند و به بخشهای پایینتر برود، مابقی تصاویر بارگزاری میشوند.
متوجه ظرافت و زیبایی کار شدید؟ به جای نمایش ۸۰ تصویر در لحظهی اول، فقط چند تصویر اولیه در کامپیوتر کاربر نمایش داده میشوند و اگر کسی علاقهمند باشد و بخواهد سایر تصاویر را ببیند، آن تصاویر برای او بارگزاری میشوند.
به این ترتیب زمان نمایش صفحهی اول مقدار زیادی کاهش مییابد (خداییش دم مهندسین نرمافزار ماکروسافت گرم با این حرکت خفنشون 🙂
این فرآیند در اصطلاح lazy loading نامیده میشود. کلمهی loading به معنای بارگزاری و کلمهی lazy به معنای تنبلی و سستی میباشد. این اصطلاح در مفهوم یعنی تا زمانی که تصویری مورد نیاز نیست و در محدودهی دید کاربر وجود ندارد، نیازی به دانلود آن نیست.
یک خبر خوب
افزونهی wp rocket این کار را به صورت خودکار برای سایت شما انجام میدهد (دم مهندسان نرمافزاری که این افزونه رو طراحی و پیادهسازی کردهاند هم گرم 🙂 )
با این افزونه شما میتونید تکنولوژی و قدرتی که سایت MSN دارد را برای سایت خودتون داشته باشید.
تصویری که خود افزونه برای معرفی این ویژگی از اون استفاده کرده، در زیر آمده است.

همانطور که در این شکل میبینید، تصاویر به صورت خورد خورد به صفحهای که کاربر میبیند، ارسال میشوند که این امر باعث کاهش تأخیر بارگزاری صفحات سایت شده و حس بهتری را برای کاربر به همراه دارد.
مینیفای کردن فایلهای HTML، CSS و JS
در آموزش زیر به صورت کامل در مورد مفهوم مینیفای و تأثیر آن بر افزایش سرعت صحبت کردهایم.
https://learn-marketing.org/product/increase-speed-for-wordpress-website
این افزونه با استفاده از عملیات مینیفای کردن فایلهای سایت شما، حجم آنها را کاهش میدهد و در نتیجه زمان بارگزاری و دانلود آنها توسط مرورگر کاربر کاهش پیدا میکند که این امر نیز باعث افزایش سرعت سایت شما و تجربهی بهتر برای کاربر میشود.
دانلود افزونه wp rocket و نحوهی فعالسازی آن
این افزونه را از طریق لینک زیر میتوانید خریداری کنید.
توصیه میکنیم که حتماً نسخهی اصلی این افزونه را خریداری کنید و از نسخههای کرک شده استفاده نکنید.
در خصوص نحوهی پرداخت دلاری نیز میتوانید از سایتهایی که خدمات پرداخت ارزی را انجام میدهند، استفاده کنید.
آیا افزونه wp rocket باعث وقوع خرابی در سایت میشود؟
نصب هر افزونه جدید در وردپرس ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد. بنابراین قبل از نصب افزونه اقدام به بکآپ گیری از فایلهای خود نمایید.
در صورتی که این افزونه را نصب و فعالسازی کردید و مشکلی در سایت شما پیش آمد، آن را غیر فعال کنید. در صورتی که با غیرفعال کردن افزونه مشکل برطرف نشد، لازم است که نسخهی بکآپ را جایگزین کنید.
با توجه به این که افزونه wp rocket تغییرات زیادی را در کدهای سایت وردپرسی شما ایجاد میکند، احتمال خرابی وجود دارد. برای مثال ممکن است که یکی از افزونههایتان از کار بیفتد و با غیرفعال کردن این افزونه مجدداً درست کار کند. اگر به این مشکلات برخورد کردید میتوایند از طریق ایمیل و یا تلگرام با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید تا مشکل را برای شما برطرف کنیم.
https://telegram.me/LearnMarketing_ir
استفاده از افزونه WP-Optimize برای کش کردن کوئری های پایگاه داده سایت و افزایش سرعت سایت وردپرسی
پایگاه داده چیست؟
اگر خودتان وردپرس را نصب کرده باشید حتماً آگاه هستید که در زمان نصب نیاز است که یک پایگاه داده ایجاد کنید تا وردپرس اطلاعات مربوط به سایت را در آن ذخیره کند.
به طور خلاصه میتوان گفت پایگاه داده جایی است که وب سایت وردپرسی تمامی اطلاعات مربوط به خود را در آن ذخیره میکند تا در زمان درخواست کاربران اطلاعات را به آنها نشان دهد.
پایگاه داده تمامی اطلاعات مربوط به صفحات سایت شما را در خود ذخیره میکند. تمامی محتواهای پویای سایت شما و بخشی از محتواهای ثابت و استاتیک سایت شما در پایگاه داده ذخیره میشوند.
پایگاه های داده راه اساسی برای ذخیره سازی اطلاعات وب سایت ها و سایت های وردپرسی هستند که اگر شما آنها را به درستی مدیریت نکنید، حجم آنها بیشاز حد زیاد میشود و با زیاد شدن حجم آنها به شدت سنگین میشوند و سرعت سایت را کاهش میدهند.
شما میتوانید وظایف مربوط به مدیریت پایگاه داده و سبک سازی آن را خودتان انجام دهید. برای مثال بخشی که نسخه های مختلف پست های وردپرس را ذخیره میکند را غیر فعال کنید. اطلاعات مربوط به پست های پاک شده موجود در زباله دان وردپرس را خالی کنید. کامنت ها و نظرات اسپمی که روی سایت شما منتشر میشود را حذف کنید و ….
انجام تمامی این کارها بسیار زمان بر و پیچیده بوده و بنابراین در اینجا افزونه ای را روی وردپرس به شما معرفی میکنیم تا بتوانید با استفاده از آن به صورت خودکار کلیهی این فعالیتهای را انجام دهید.
افزونه WP-Optimize برای بهینه سازی پایگاه داده وردپرس و حل مشکل سرعت وردپرس:
این افزونه یک ابزار بسیار مناسب برای پاکسازی پایگاه دادهی سایت وردپرس شما و افزایش سرعت سایت شما میباشد.
نمایی از تصویر این افزونه را در شکل زیر میبینید:
اگر میخواهید تا زمانی که این مقاله را میخوانید افزونه به آدرس ایمیل شما ارسال شود، آدرس ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید. این فرم به صورت خودکار افزونه را به آدرس ایمیل شما ارسال میکند.
مراحل نصب و فعالسازی
نصب این افزونه مانند سایر افزونه های وردپرس بسیار ساده میباشد. کافی است به بخش ادمین سایت خود وارد شوید و در بخش افزونه ها فایلی را که به ایمیل شما ارسال شده است را بارگزاری کنید (مشابه شکل زیر):
افزونه wp-optimize چه کارهایی را انجام میدهد؟
خالی کردن فضای پایگاه دادهی شما
اگر دقت کرده باشید زمانی که در حال ویرایش یک پست در وردپرس هستید، نسخههای متعددی تحت عنوان revision از پست شما ایجاد میشوند. هر زمان که شما نوشتهی خود را در وردپرس ذخیره میکنید، یک نسخه از آن در پایگاه داده ذخیره میشود تا در صورت بروز خرابی بتوانید از نسخهی ذخیرهشده (بک آپ گرفته شده) استفاده کنید.
این امر باعث میشود که یک پست و یک صفحه به جای یک بار چندین بار در پایگاه داده نوشته شوند که باعث افزایش حجم پایگاه داده شما میشود.
از طرفی شما نیازی به نسخه های خیلی پیشین پست های خود ندارید. اگر بخواهید از این ویژگی وردپرس استفاده کنید و همیشه پشتیبان یا بکآپ ای را از پست ها و صفحات خود داشته باشید، شاید یک نسخه و یا دو نسخه کفایت میکند. شما نیازی به تمامی نسخه های پیشین نوشتههای سایت وردپرس خود نیازی ندارید.
این افزونه با حذف نسخه های خیلی پیشین، باعث میشود که فضای پایگاه داده شما آزاد شود و با کاهش حجم فضای پایگاه داده موجب افزایش سرعت سایت وردپرسی میشود.
همچنین این افزونه کامنت های اسپم (هرزنامه) و کامنت هایی که شما رد کردهاید را از پایگاه داده حذف میکند تا با کاهش حجم پایگاه داده موجب افزایش سرعت سایت وردپرسی شما شود.
گزارش گیری و کمک به شما در مشاهده وضعیت سایت وردپرسی تان
این افزونه گزارش های دقیقی را در مورد اینکه هر یک از جداول پایگاه داده چه فضایی را مصرف کردهاند به شما میدهد که باعث میشود که نسبت به بخشهای مختلف سایت وردپرسی خود و میزان اطلاعات مصرف شده توسط هر جدول و هر بخش دید مناسبی پیدا کنید.
نمایی از این گزارش ها در شکل زیر نمایش داده شده است.
پاک سازی های دوره ای پایگاه داده وردپرس برای افزایش سرعت وردپرس
این افزونه مجهز به یک پاک ساز دورهای خودکار نیز میباشد که با استفاده از آن میتوانید به صورت دورهای و در بازههای زمانی منظم، پاک سازی های مربوط به سایت خود را به صورت خودکار انجام دهید.
چطور افزونه WP-Optimize باعث افزایش سرعت سایت وردپرسی میشود؟
زمانی که شما به طور پیوسته در حال اضافه کردن، ویرایش و حذف مطالب سایت خود هستید، به مرور زمان پایگاه داده سایت شما غیر بهینه میشود. به این معنا که اطلاعاتی که در آن ذخیره و نوشته شدهاند دیگر به سهولت و با سرعت بالا قادر به دستیابی نیستند.
مثال سادهای از این موضوع را میتوانید در اتاق خودتان ببیند. زمانی که یک بار اتاق را به صورت کامل مرتب میکنید خیلی ساده میتوانید جای هر چیزی را در زمان کوتاهی پیدا کنید. همه چیز در جلوی دید شما هستند و سرعت دسترسی شما به آنها بسیار بالاست.
باگذشت زمان و استفادهی شما از اتاق، وسائل مرتب جابجا میشوند و در جاهای جدیدی قرار میگیرند. پس از مدت زمانی، وسایل موجود در اتاق اینقدر جابجا شدهاند که دیگر نمیتوان به سرعت و ساده آنها را پیدا کرد. دقیقاً مشابه این مثال در پایگاه داده سایت وردپرسی نیز اتفاق میافتد.
این افزونه با پاک سازی های زمان بندی شدهی خودکار، پایگاه داده سایت وردپرس را همیشه مرتب نگه میدارد تا در صورت درخواست دیدن پست یا صفحهای از سایت، پایگاه داده خیلی سریع بتواند اطلاعات را پیدا کرده و به کاربر نمایش دهد.
از طرف دیگر همانطور که ذکر شد هر زمان که شما پست یا صفحهای را در سایت ویرایش میکنید، وردپرس نسخه پیشین آن را ذخیره میکند. بنابراین اگر شما یک صفحه را ۶ بار ویرایش کنید، ۵ نسخهی کپی از آن در پایگاه داده ذخیره شدهاند که به ندرت ممکن است نیازی به استفاده از آنها پیش آید.
این موضوع به سرعت باعث گسترش حجم فضای پایگاه دادهی شما میشود که منجر به کاهش سرعت سایت وردپرسی شما میشود.

جمعبندی برای حل مشکل سرعت وردپرس
امیدواریم با نصب و فعال سازی این دو افزونه بتوانید سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهید و تجربهی خیلی بهتر و سریعتری را برای مخاطبانتان فراهم کنید.
اگر به دنبال یک آموزش بسیار جامع و کامل در مورد این افزونه ها هستید، پیشنهاد میکنیم که آموزش زیر را ببینید:
https://learn-marketing.org/product/increase-speed-for-wordpress-website