
چرا خرید بانک ایمیل همیشه مشکل است؟
چرا خرید بانک ایمیل همیشه مشکل است؟
گرفتن بانک الکترونیکی کاری بسیار دشوار و گران است! به عنوان مثال ، اگر شخصی بخواهد از وب سایت ایمیل جمع آوری کند ، ابتدا باید یک برنامه جمع آوری ایمیل از طریق وب ایجاد کنید. این یک برنامه خوب برای جمع آوری [gsa] است ، کرکی که برای آن ۳۰ دلار است ، و نمی توانید ایمیل جمع آوری شده را بدون ترک ذخیره کنید. پس از برنامه مناسب برای جمع آوری ایمیل. سرعت اینترنت و محدودیت بارگیری لازم است. به طور معمول ، حجم ۱ GB از ترافیک adsl برای جمع آوری ۱۰۰۰ ایمیل از بین می رود که برخی از آنها تکراری هستند. مشکل بعدی داشتن یک رایانه اضافی است که ۲۴ ساعت شبانه روز ایمیل را جمع می کند. بنابراین عملاً هیچ کس آنقدر هزینه نمی کند که از بازدید کنندگان به سایت خود ایمیل بگیرد. در اینجا می خواهم بگویم که سایت پست الکترونیکی ۶۰٪ از ایمیلهایی را که در سایت قرار می دهد توسط سایت های منبع ارائه دهنده خدمات مختلف ارائه می دهد و بر این اساس ، بانک پست الکترونیکی جداگانه را با این کیفیت قرار می دهیم. سایت.
شما دربارهی فواید ایمیل مارکتینگ شنیدهاید و به فکر این هستید که آموزش ایمیل مارکتینگ را شروع کنید. میخواهید از طریق ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی فروش بیشتری داشته باشید و درآمد بیشتری کسب کنید.

اما سؤال اصلی این است: چطور یک لیست ایمیل داشته باشم؟
شاید اولین کاری که بعد از این سؤال به نظرتان برسد جستجو در گوگل دربارهی لیست ایمیل است و احتمالاً به مواردی نظیر «بانک ایمیل مشاغل»، یا «دانلود رایگان بانک ایمیل فعال ایرانی» و یا «خرید بانک ایمیل فعال ایرانی» بر میخوردید.
چگونگی تهیه لیست ایمیل
در این مقاله میخواهیم ابتدا به شما بگوییم که چرا نباید لیست ایمیل خریداری کنید. به علاوه راهکارهایی را به شما پیشنهاد میدهیم که بدون نیاز به خرید لیست ایمیل، خودتان بتوانید برای خود لیست ایمیل جمع کنید.
لیست ایمیلی که کیفیت آن بسیار بالاتر از ایمیلهای یک بانک ایمیل است و میتواند به صورت جدی منجر به افزایش درآمد شما و رونق کسب و کار شما شود.
چرا نباید لیست ایمیل خریداری کنید؟
به طول کلی ۲ روش برای فروش لیست ایمیل وجود دارد.
روش اول: خرید نام و آدرس ایمیل افراد
در این روش شما به یک سایت پول میدهید و در قبال آن لیستی از نام های افراد و آدرسهای ایمیل آنها دریافت میکنید.
به طور معمول این لیست در قالب یک فایل اکسل به شما داده میشود و هر چقدر که مبلغ بیش تری بپردازید تعداد بیشتری اسم و آدرس ایمیل به شما داده میشود.
روش دوم: استفاده از سایتها برای ارسال ایمیل همگانی
در این روش، سایت ارائه دهندهی بانک ایمیل به شما لیست افراد را نمیدهد. بلکه خودش ایمیلها را برای آنها ارسال میکند. شما متن مورد نظر خود را به آن سایت میدهید و سپس سایت موردنظر این متن را برای افراد ارسال میکند.
در نهایت آن سایت گزارشی مبتنی بر تعداد افرادی که ایمیل را بازکردهاند و تعداد افرادی که روی لینکهای موجود در متن ایمیل کلیک کردهاند را به شما میدهد.
چگونگی ارسال ایمیل به لیست ایمیل
حالا فرض کنید که شما لیست ایمیل خریداری کردهاید. برای مثال۵۰۰۰ لیست ایمیل از طریق یک سایت فروش بانک ایمیل خریداری کردهاید. سؤالی که از شما دارم این است که:
چطور میخواهید به آنها ایمیل ارسال کنید؟
اگر لیست ایمیل را از طریق روش ۱ خریداری کرده باشید، مجبور هستید که خودتان به این افراد ایمیل ارسال کنید. حالا چطور میخواهید به مثلاً ۵۰۰۰ نفر آدرس ایمیل ارسال کنید؟
برای این که بتوانید به تعداد زیادی از افراد ایمیل ارسال کنید، نیاز است که از یک نرمافزار ایمیل مارکتینگ استفاده کنید. تمامی نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ سیاستهای محکمی را برای جلوگیری از ارسال ایمیل انبوه به لیست ایمیل نا آشنا دارند
هیچکدام از این نرمافزارها به شما اجازه نمیدهند که در بدو ثبتنام به ۵۰۰۰ نفر ایمیل ارسال کنید. آنها ابتدا یک لیست خیلی کوچک در حد ۱۰۰ نفر را برای شما باز میکنند و شما میتوانید به این لیست ۱۰۰ نفره ایمیل ارسال کنید.
پس از ارسال ایمیل به این لیست، نرمافزار ایمیل مارکتینگ با توجه به استانداردهای رایج در ایمیل مارکتینگ تصمیم میگیرد که آیا این لیست را شما خودتان جمع کردهاید و یا خریداری کردهاید (برای مثال یک استاندارد رایج در دنیای بازاریابی ایمیلی این است که نرخ باز شدن ایمیل باید در حدود ۱۰ درصد باشد).
ارسال ایمیل به صورت دستی
اگر نخواهید از نرمافزار ایمیل مارکتینگ استفاده کنید و از سایت خودتان برای ارسال ایمیل استفاده کنید، باید بدانید که هاست های اشتراکی نیز به طور معمول محدودیتهایی برای ارسال ایمیل دارند.
برای مثال نمیتوانید به بیش از ۱۰۰ نفر در آن واحد ایمیل ارسال کنید.
به علاوه میزان ارسال موفقیت آمیز ایمیل با استفاده از یک هاست اشتراکی خیلی پایین است و به طور معمول درصد بالایی از ایمیلهای ارسالی به مقصد نمیرسند. ارسال موفقیت آمیز یک ایمیل به یک نفر در این لیست ۱۰۰ نفره ممکن است باعث عدم ارسال به نفر دیگر در همین لیست شود.
اگر از روش دوم برای خرید لیست ایمیل استفاده کنید از کجا مطمئن هستید که سایتی که مدعی داشتن لیست ایمیل است واقعاً به افراد ایمیل ارسال میکند؟
از کجا مطمئن هستید که این سایت صرفاً یک گزارش پوچ را به شما نمیدهد؟
تنها راه برای فهمیدن این موضوع این است که یکبار به این سایت پول بدهید و بعد نتیجهاش را بررسی کنید. هر چند که اگر این کار را کرده باشید مطمئن هستم که تا به حال پشیمان شدهاید 🙂
موضوع دومی که میخواهم در مورد آن صحبت کنم و نکتهی دومی که باید بدانید این است که:
یک لیست ایمیل خوب هیچوقت برای فروش نیست.
اگر شما لیست ایمیلی برای فروش پیدا کردهاید و آن را خریدهاید مطمئن باشید که افراد زیاد دیگری نیز قبل از شما آن را خریدهاند و ایمیلهایی به آنها ارسال کردهاند.
بنابراین این لیست ایمیل عملاً یک لیست سوخته است که توسط افراد و شرکتهای زیادی به آن ایمیل ارسال شده است و پس از مدت کوتاهی همهی این ایمیلها و ایمیل های بعدی به عنوان اسپم یا هرزنامه شناخته میشوند و در پوشهی اسپم قرار میگیرند.
اگر آدرس ایمیلی در این لیست وجود داشته است که واقعاً حقیقی و درست بودهاست قطعاً الان ارزش خود را از دست دادهاست.
اگر کسی لیست ایمیل باارزشی داشته باشد مطمئن باشید که آن را برای خودش نگه میدارد.
نکته کلیدی: ناآشنا بودن افراد با شما
افرادی که در لیست ایمیل حضور دارند شما را نمیشناسند و نام شما را نمیدانند.
اگر تا به حال از سایت nic.ir دامنه خریداری کرده باشید مطمئن هستم که ایمیلهای زیادی را از شرکتهای خارجی دریافت کردهاید.
معمولاً شرکتهای هندی و سایر شرکتهای خارجی هستند که پیشنهادهای مربوط به طراحی سایت، سئو، ایمیل مارکتینگ ، برنامهنویسی اندروید و iOS را برای شما ارسال میکنند.
به شخصه اولین کاری که بعد از دیدن این ایمیلها میکنم این است که آنها را به عنوان اسپم علامت گذاری میکنم تا از این به بعد به طور خودکار به پوشهی اسپم منتقل شوند.
زمانی که مخاطبان نام شما را نمیدانند و شناختی از شما و برند شما ندارند، مطمئن باشید که درصد زیادی از آنها ایمیلهای ارسالی شما را به عنوان اسپم علامتگذاری میکنند.
و اما نتیجهی نهایی این امر چه میشود؟
اعتبار دامنهی شما و آدرس IP سیستم ارسال ایمیل شما کاهش میابد
تا حالا براتون این سؤال پیش اومده که سرویس دهندههای ایمیل بزرگ مثل جیمیل و یاهو چطور ایمیلها رو به عنوان اسپم یا هرزنامه شناسایی میکنند؟
بعضی از اوقات شما خودتان یک ایمیل را به عنوان اسپم علامتگذاری میکنید و خب طبیعتاً ایمیلهای بعدی از آن آدرس به صورت خودکار به پوشهی اسپم منتقل میشوند.
اما در سایر موارد چی؟ اگر پوشهی اسپم یاهو و یا جیمیلتون رو ببینید تعداد زیادی ایمیل دیگر نیز هستند که در آنجا قرار گرفتهاند ولی شما آنها را به عنوان اسپم علامتگذاری نکردهاید.
پس سؤالی که مطرح میشود این است که چطور جیمیل و یاهو فهمیده است که این ایمیلها اسپم هستند؟
در پاسخ به این سؤال باید بگویم که شرکت هایی در دنیا وجود دارند که کارشان مبارزه با اسپم است.
اما آنها چه کار میکنند؟
در اینجا به دو روش کلی اشاره میکنم.
۱) استفاده از honey pot:
کلمه honey pot اولین بار در بحث امنیت شبکه و حملات امنیت مطرح شد. در دنیای اینترنت هکرهای زیادی وجود دارند که سعی دارند با نفوذ به شبکهی داخلی سازمانها خساراتی را به بار بیاورند و یا اطلاعات خاصی را سرقت کنند.
بعضی از سازمانها برای مقابله با حملات این هکرها از یک کامپیوتر تحت عنوان honey pot استفاده میکنند. این کامپیوتر یا سرور، کامپیوتری است که هیچ عملیاتی برای امن کردن آن انجام نشده است (و یا از امنیت خیلی پایینی برخوردار است).
بنابراین هکر میتواند به این کامپیوتر یا سرور نفوذ کند. هیچ اطلاعات امنیتی خاصی روی این سرور وجود ندارد و بنابراین خسارتی به سازمان وارد نمیشود.
در این زمان که هکر مشغول کار روی این سیستم است، سایر سیستمها گزارشهایی را بر مبنای فعالیت هکر تهیه میکنند و متوجه میشوند که او دقیقاً دارد چه کار میکند. حالا سازمان میتواند عملیات دفاعی خود را برنامهریزی و پیادهسازی کند.
در حقیقت نقش honey pot مثل یک تله است که هکر فکر میکند این سیستم را هک کردهاست ولی در عمل این سیستم فقط تلهای برای مشاهدهی فعالیتهای او بوده است.
مشابه این داستان را شاید توی دوران بچگی و در حکایتها نیز شنیده باشید. زمانی که فردی چیزی را گم میکرد ولی نمیدانست که چه کسی آن را دزیده است و سپس نزد وی میرفتند (در دوران دیرین دیرین 🙂 ) و وی به آنها پیشنهاد میداد که در مسیر همسایگان مختلف یک سکهی طلا بگذارند و ببیند که چه کسی آن را برمیدارد.
همانطور که در آن داستانها سکهی طلا نقش تله را بازی میکرد، نقش سیستمهای honey pot نیز تلهگذاری است.
استفاده از honey pot برای کشف ارسال کننده های ایمیل اسپم
در دنیای ایمیل نیز آدرسهای ایمیلی برای تلهگذاری وجود دارند. این آدرسها در صفحات مختلف اینترنت و سایتها نوشته میشوند به گونهای که رباتهای جمعآوری کنندهی آدرس ایمیل بتوانند آنها را بخوانند.
این آدرسهای ایمیل نقش تله را بازی میکنند و سرورهایی که این ایمیلها روی آنها قرار گرفتهاست همان شرکتهای مبارزه با اسپم هستند.
اگر ایمیلی از طرف دامنهای و یا IP ای به این آدرسهای ایمیل ارسال شود، آنها نام دامنه و IP ارسال کننده را به عنوان یک تولیدکنندهی اسپم در نظر میگیرند.
سرویسهای ایمیل بزرگ نظیر یاهو و جیمیل نیز از اطلاعات ثبت شده توسط این شرکتهای مبارزه با اسپم استفاده میکنند و اگر از طرف دامنهای که در این لیست سیاه ثبتشده است، ایمیلی برای شما ارسال شود، به صورت خودکار آن را به پوشهی اسپم منتقل میکنند.
حالا اگر شما خودتان هم جزو سایتهایی باشید که با استفاده از یک لیست ایمیل خریداری شده، به آدرسهای ایمیل honey pot یک ایمیل ارسال کنید، اعتبار دامنهی شما کاهش میابد و بنابراین در آینده نیز حتی اگر به کسی ایمیل ارسال میکنید که واقعاً میخواهد از شما اخبار دریافت کند، احتمال اسپم شدن ایمیل های شما وجود دارد.

۲) گزارش مبتنی بر تعداد ایمیلهای Hard Bounce
هر چقدر تعداد ایمیلهای Hard Bounce بیشتر باشد، یعنی که شما دارید به افرادی که ایمیلشان منقضی شده است، ایمیل ارسال میکنید و این موضوع یعنی که شما به احتمال زیاد یک اسپمر هستید.
مشابه مورد قبل این عامل نیز باعث کاهش اعتبار دامنه و IP شما شده و باعث میشود که احتمال این که ایمیل های آتی شما نیز به عنوان اسپم شناسایی شوند، افزایش یابد.
(اگر با اصطلاح Hard Bounce آشنایی ندارید، پیشنهاد میکنیم که کتاب رایگان زیر را بخوانید. در این کتاب در مورد ۱۰ اصطلاح در بازاریابی ایمیلی صحبت کردهایم).
اگر شما لیست ایمیل خریداری کرده باشید هیچ راهی ندارید برای این که بفهمید که چه تعداد ایمیل honey pot و چه تعداد ایمیل Hard Bounce در آن وجود دارد.
امیدوارم تا به اینجا متوجه شده باشید که چرا خرید لیست ایمیل یک اشتباه محض است.
همیشه قبل از هر تصمیمی خودتان را جای مشتری بگذارید. چه حسی پیدا میکنید اگر از شرکتی که هیچ وقت اسمش را نشنیدهاید ایمیلی دریافت کنید؟
شما باید به وسیلهی محتواهای مفید و جذاب افراد را ترغیب کنید که خودشان آدرس ایمیلشان را در اختیارتان قرار دهند. در اینجا قصد داریم ۲ راه ساده را برای ساخت لیست ایمیل به شما معرفی کنیم.
لیست ایمیل خودتان را بسازید
سادهترین و پایهای ترین راهی که میتوانید برای داشتن لیست ایمیل استفاده کنید تولید یک محتوای با کیفیت در قالب یک کتاب رایگان یا یک ویدئوی رایگان است که افراد با دادن آدرس ایمیل شان به آن دسترسی پیدا کنند.
برای مثال ما در سایت خود از یک ویجت در سمت چپ صفحهی مقالات خود استفاده کردهایم که یک کتاب رایگان را با دادن ایمیل افراد در اختیار آنها میگذارد.
راه دوم: ارسال ایمیل جذاب برای مخاطبان فعلی
خیلی از افراد به پتانسیل لیست فعلی ایمیل خود توجهی نمیکنند. یکی از راههای گسترش لیست ایمیل، ارسال محتوای عالی برای اعضای فعلی است به گونهای که مطالب اینقدر جالب باشد تا آنها محتوای ایمیل را برای دوستان خود ارسال کنند.
با این روش شما به صورت رایگان و بدون هیچ هزینهای میتوانید لیست ایمیل خود را گسترش دهید.